O nama

Tvrtka FLEXOPAK Garešnica prisutna je na hrvatskom tržištu od 1988. godine.


Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja raznih vrsta vrećica (sa tiskom i bez tiska), kao što su vrećice za trgovine, vrećice za ljekarne, itd., ali i vrećice za specifične potrebe pakiranja u poljoprivredi, prehrambenoj, kemijskoj, metalskoj i drugim djelatnostima.


Okosnicu proizvodnje čine polietilenske (HDPE i LDPE) vrećice sa tiskom i bez tiska (u svakodnevnom žargonu koriste se i izrazi: PVC vrećice, plastične vrećice, celofanske vrećice, vrećice sa logotipom, prozirne vrećice, štampane vrećice, itd.), kao i polipropilenske (PP) vrećice sa tiskom i bez tiska najčešće korištene za pakiranje tjestenine, čaja, pekarskih i raznih drugih prehrambenih proizvoda.


Tehnološki i organizacijski u mogućnosti smo u kratkim rokovima proizvesti i isporučiti robu, bilo da je riječ o kontinuiranim isporukama većih količina standardnih proizvoda ili o malim serijama proizvoda prema specifičnim zahtjevima naših kupaca.


Imate li potrebe za nekim od navedenih tipova ambalaže, ili uslugom flexo tiska, trudit ćemo se biti Vam pouzdan partner u pogledu kvalitete robe uz poštovanje dogovorenih rokova isporuke.

Kontaktirajte nas, prema potrebi ćemo Vas posjetiti radi dogovaranja detalja, a dogovorenu robu isporučit ćemo na Vašu adresu.